coaching

Coaching voor fysieke en mentale rust

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Een vaak aangehaald citaat in de gezondheidszorg, waar veel waarheid in schuilt, maar anno 2022 steeds moeilijker toepasbaar blijkt.

De druk in onze huidige maatschappij is de laatste jaren zo toegenomen, dat stilstaan bijna onmogelijk lijkt. Toch verdienen we allemaal zowel fysiek als mentaal ook de rust die we nodig hebben. Om orde te kunnen creëren in de chaos die soms heerst, staan onze verschillende coaches en therapeuten jou graag bij.

Bij ons kan je terecht voor:

Theta-Transformatie-Trauma- Coaching

Oude pijnen, angsten, destructieve gedachten en diepgewortelde overtuigingen. Al jarenlang sleep je ze met je mee. Vermoeiend.

Vooral omdat je al veel hebt geprobeerd, maar dezelfde patronen blijven zich herhalen.

Je hebt er genoeg van, dat is duidelijk. Want nu les je toch weer deze informatie omdat je je aangesproken voelde door de titel.

Weet je wat wel werkt?

Het TRANSFORMEREN van je trauma’s. In plaats van er pleisters op te plakken en er doekjes om te winden. De oorzaak van je trauma’s oplossen, ipv de symptomen aan te pakken.

Dit is niet voor iedereen. Want we gaan diep. En we gaan voor blijvend succes. Zodat je nu eens écht verder kan en je gewoon gigantisch goed in je vel voelt.

Benieuwd of het iets voor jou is?

Ik help je graag. We gaan intensief aan de slag met jouw gezondheid, welzijn en persoonlijke groei. Het is namelijk mijn passie om mensen terug in zichzelf te laten geloven en in hun kracht te zetten, te begeleiden naar de weg met mogelijkheden en zelfs fysieke, mentale, emotionele en spirituele klachten te verminderen of verwijderen.

Reiki

Energiebehandeling voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid.

Reiki helpt om pijnen, problemen en blokkades op te lossen en werkt op het fysieke maar ook op emotioneel en mentaal niveau.

Met gebruik van de teachings van Mikao Usui wordt jou energie geactiveerd en bevordert het je zelfgenezingsmechanisme.

Reiki helpt ons naar diepe ontspanning, innerlijke rust, harmonie, meer bewustwording en spirituele groei.

De energie stroomt altijd naar de plaats waar het lichaam het hardst nodig heeft. Zo wordt er op het diepste niveau gewerkt, waardoor jouw voelbare en/of zichtbare symptomen worden vermindert.

Bij wie kan je terecht voor coaching?

Nothing found.