Gilke
vroedvrouw

Ik zet ouders in hun kracht door hen te voorzien van kennis, ondersteuning en vertrouwen.

Mijn naam is Gilke, sinds 2021 werk ik als vroedvrouw in het ziekenhuis. Niet veel later startte ik als zelfstandige vroedvrouw bij Lief Leven. Ik wilde meer doen, meer betekenen voor gezinnen en ouders tijdens zo’n belangrijk en uniek avontuur.

Als zelfstandige vroedvrouw is mijn belangrijkste taak het begeleiden van ouders tijdens de spannende reis van zwangerschap, bevalling en ouderschap. Ik zet ouders in hun kracht door hen te voorzien van kennis, ondersteuning en vertrouwen. Samen werken we aan het voorkomen van complicaties en het creëren van een positieve en veilige omgeving zowel voor ouders als baby.

Ik geloof erin dat door de begeleiding en empowerment ouders het vertrouwen hebben om zelf de beste beslissingen te nemen voor henzelf en hun kindje. Iedere ouder is uniek, wat voor de ene ouder werkt, werkt mogelijk niet voor de andere ouder. Elke ouder heeft zijn eigen achtergrond, ervaringen en waarden. Het is voor mij belangrijk om hun behoefte en wensen te begrijpen zodat ik hen kan ondersteunen op een manier die aansluit bij de ouders hun individuele situatie. Op die manier hoop ik bij te dragen aan de groei van zelfverzekerde en gelukkige ouders.

Je kan bij mij terecht vanaf het prille begin in je zwangerschap tot 1 jaar na de geboorte van jullie kindje. Naast de consultaties en huisbezoeken kan je ook terecht bij Lief Leven voor enkele informatieve cursussen. Voor verdere informatie kan je een kijkje nemen op www.liefleven.be

Afspraak maken?

Afspraken kan je online maken via www.liefleven.be of telefonisch 013 56 00 57

Voor algemene vragen kan je steeds mailen naar info@liefleven.be  of vragen gericht aan mij kan je mailen naar gilke@liefleven.be

Welke disciplines kan je volgen bij Gilke

Pre- en postnatale begeleiding